Paieška bilietai

Apie Ticmate

  • 100% saugus mokėjimas sistema

  • Mokėti eurais

  • Daugiau nei 3,5 mln bilietai parduodami

Informacija apie vietą

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Panaši patirtis

Panašios kategorijos

Vatican & Sistine Chapel: Tombs & St Peter's Basilica

4.5 (825)
Nuo 80,00 €
Tai labai populiarus kelionių apims daugumą garsaus Vatikanas, Vatikano muziejai, Siksto koplyčia, The "Vatacombs" (požeminių kapų buvusių popiežių) ir Šv Petro bazilika

Pamatysite renginiai iš neabejotinai svarbiausių meno kolekcija pasaulyje, apima Raphael, Siksto koplyčia, o Belvedere Courtyard kambarių. Vadovas suteikia jums išsamią apžvalgą apie viską pamatysite, ypač apie Siksto koplyčia ir garsaus dailininko Michelangelo.

Išvažiavus Siksto koplyčia, jūs būsite vedami požeminiame lygio, vadinamas "Vatacombs," retai plotas Vatikane, kur kapai buvę popiežiai yra.
Tada mes galva į Šv.Petro bazilikoje, didžiausia bazilikos pasaulyje pastatyta per ką yra manoma, kad šv Petro kaulai.
Į šį vizitą yra "Pieta", garsaus Dome suprojektavo Mikelandželas, masinis Baldacchino raižyti bronzos Bernini, Atsimainymo Raphael ir kitų paminklų meninę reikšmę.
Kelionė baigiasi ne didinga bazilika, kur išgirsime apie Vatikano valstybės, Šveicarijos gvardijos istorija, ir kaip Petro aikštė buvo sukurta.

Ši kelionė yra identiška pirmajai daliai kelionė "Vatikano Popietė Turas / Vatikano Rytas Tour". Jei nenorite turėti ekskursija už Vatacombs ir St Peters bazilika, prašome rezervuoti kelionė "Vatikano Popietė Turas / Vatikano Rytas Tour" vietoj!


Svarbi informacija:
- Turas Trukmė: Apie 3 valandos
- Turas anglų kalba
- Child 6-17 yr. Vaikai iki 6 metų nemokamai. Visi kiti moka normalų kainą!
- Įėjimo bilietai į Vatikano ir Vatikano muziejus yra įtrauktas į savo bilietą (tai paprastai moka tiesiai į Vatikaną ir atitinka min 20 eurų vienam asmeniui.
- Nėra jokių paslėptų ar papildomų išlaidų ar mokesčių!
- Jums bus praleisti visas oficialias / Viešieji eiles, ir jie gali būti labai ilgas, iki kelių valandų. Tačiau tam tikromis dienomis, pavyzdžiui, švenčių dienomis, savaitgaliais ir religinių švenčių, kad gali būti kelios eilutės. Tai negali būti vengiama, tačiau šios linijos bus gerokai trumpesnis nei viešojo tie!
- Atšaukimas gali įvykti per labai trumpą laiką. Tokiais atvejais mes su Jumis susisieksime ir jums pasiūlyti alternatyvius kelionių datas ar jums grąžinti visą!
- Yra griežtas aprangos kodas Vatikane. Pečiai ir keliai turi būti taikoma tiek moterims, tiek vyrams. Sandalai yra laikomas tinkamu.
- Dėl saugumo ir saugumo patikrinimus, mes primygtinai rekomenduojame jums neatneša jokių didelių maišų arba paketus!
- Ši kelionė vyksta kaip ekskursija, nes nėra transporto priemonės leidžiama viduje Vatikanas, todėl prašome dėvėti tinkamą avalynę!
- Ši kelionė baigiasi Vatikanas!

Bilietų kategorijos

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 6 are free when accompanied by a paying adult.  

Darbo laikas

- April to October at 8:45 AM, 11:00 AM and 13:00 PM. - November to March at 11 AM. - Closed Sundays and on other religious holidays!

Kas nėra įtraukta?

- Necropolis.

Užsakyti

pen, 29 kov 2024

Perkamiausias

Momentinis patvirtinimas

Priimami elektroniniai bilietai

Garso vadovas

Tiesioginis gidas

Trukmė: 3 valandos

Darbo laikas

COVID-19 Status:
Upon arrival at the meeting address, all members of your party over the age of 12 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Kas įtraukta?

- A guided tour through the Vatican city.
- Access to the Vatacombs.
- Access to the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.

Kryptys

Vatican & Sistine Chapel: Tombs & St Peter's Basilica

Adresas
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Rome, Italy

×

Pagalba anglų kalba

521 406 67 521 406 67

Reikia pagalbos? Susisiekite, atsakysime visus su užsakymu susijusius klausimus.